Project Stiermarken, Oostenrijk

Wat het leukste is aan ons werk? Het bouwen van silo’s die grote uitdagingen met zich mee brengen. En dan uiteraard de reacties van onze tevreden opdrachtgevers. Het liefst zo tevreden dat ze opnieuw kiezen voor een silo van Transil International. Zoals onze opdrachtgever in het groene hart van Oostenrijk, Stiermarken, die tegen de uitdaging aanliep dat er veel opslagcapaciteit nodig was op een kleine oppervlakte.

Afbeelding

Omgaan met beperkte ruimte

Een uitdaging gaan we graag aan. Er is maar beperkt ruimte beschikbaar, dus hebben we een speciale aanbouw-constructie gebouwd.

Silo als grondstoffenopslag voor bakkersmeel

In 2015 bouwden we voor deze klant de eerste silo als grondstoffenopslag voor bakkersmeel. Deze silo bouwden we naast een betonnen silo. Ze waren zo tevreden met deze oplossing dat ze ons dit jaar vroegen om nog een silo te bouwen, maar nu tegen de bestaande silo aan. Er is maar beperkt ruimte beschikbaar, dus was er een speciale aanbouw-constructie nodig. Precies de uitdaging die wij graag aangaan.

Zijn we trots op

Onze feed referenties

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi auctor odio sit amet metus ullamcorper consectetur. Etiam aliquam, tellus non maximus vehicula, sem nisl maximus est, sit amet dapibus augue nibh sed magna.

RUND ODER RECHTECKIG?
Wir helfen Ihnen gerne!

Sie haben Zweifel, ob Sie einen runden oder einen rechteckigen Silo benötigen? Wir können Ihnen genau sagen, worin die Vorteile eines Rechtecksilos bestehen.

Transil International - team
Ruf uns jetzt an! Und fragen Sie nach den Möglichkeiten +31(0)314 727000