Diensten

Begeleiding van aanvraag tot oplevering

Wij begrijpen dat het slagen van een project afhangt van een juiste planning en afstemming. Hierbij staan uw centraal. Om dit te realiseren zorgen wij naast het product ook voor dienstverlening voor de volgende punten:

Statische berekeningen van Silo’s

Transil International heeft in eigen beheer een krachtig programma ontwikkeld waarmee we conform de Eurocode zeer efficiënt en tegelijk ook snel een siloblok kunnen berekenen. Aanvullend werken we samen met specialistische ingenieursbureaus. Dit stelt ons in staat om snel offertes te kunnen maken.

Deze offertes volstaan direct aan de geldende normen. Hierdoor hebben we meteen een zeer gedetailleerde prijs en kunnen we u adviseren over de mogelijkheden en onmogelijkheden op constructief gebied.

Op uw aangeven houden wij rekening met extra belastingen in de berekening van de silo. Denk hierbij aan de plaatsing van machines boven de silo, opname van bovenliggende staalconstructies, weersomstandigheden zoals wind en sneeuw of een project in een aardbeving gevoelige regio.

Transil International voert berekeningen uit voor siloblokken, trechters en cellendekken conform DIN1055 en Europese normen. Daarnaast kunnen wij ook berekeningen uitvoeren rekening houdend met ATEX wetgeving. Dit betekent dat Transil International silo’s veilig en betrouwbaar zijn, waar u de silo ook plaatst.

Overige diensten:

Projectplanning

De levering van onze producten moet naadloos aansluiten op de montage van uw project. Deze planning verwerken wij in een professioneel ERP systeem. In 12 tot 14 weken tijd is uw silo ontworpen, geproduceerd en bij u op locatie gemonteerd.

Engineering

Op basis van uw ontwerptekeningen maken wij een 3d-model, waarbij we alle facetten van de silo componenten integraal op elkaar afstemmen. Dit garandeert een optimale functionaliteit van de verschillende componenten. Onze engineering maakt onderdeel uit van het bedrijfsbureau. Dit geeft een optimale afstemming via korte lijnen naar de productie en de verkoop.

Identificatie

Alle onderdelen krijgen een uniek nummer dat de traceerbaarheid van de onderdelen waarborgt. Wij kunnen aan de hand van deze identificatie alle stappen binnen het productieproces volgen, maar ook tijdens de opslag, verlading en montage. Heeft u later een probleem? Dankzij dit nummer lossen we dat snel voor u op!

Opslag

Wij kunnen de wanden opslaan in verwarmde hallen. Hierdoor kunnen wij een optimale verlading garanderen. De materialen gaan niet werken door de constante temperatuur.

Verladen

We verpakken de producten in stabiele pakketten voorzien van de juiste middelen om beschadiging tijdens transport te voorkomen. Ook kunnen wij het laden van onze producten in containers verzorgen, inclusief de nodige papieren voor verzending overzee. Zo weet u zeker dat uw silo heelhuids bij u op locatie komt.

Transport

Wij verzorgen op uw verzoek ook het transport voor u. Dit doen we efficiënt en met maximaal gebruik van de ruimte in de container of vrachtwagen.

Montage

U krijgt een montage handleiding om samen zorg te dragen voor een correcte opbouw van de silo. Hierin ziet u precies wat de aandachtspunten zijn en de volgorde van monteren.

Wilt u de montage niet zelf uitvoeren? Wij nemen de montage graag van u over. U kunt rustig doorgaan met uw eigen werk terwijl wij uw silo plaatsen.

Verhuur montage bordessen

U kunt bij ons gecertificeerde montagebordessen huren voor de duur van het project. Deze bordessen stemmen wij exact af op de afmeting van de cellen. We voorzien ze daarnaast van de benodigde voorgeschreven middelen die een veilig gebruik garanderen.

 

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?