Over ons

Al 30 jaar producent van Silo's en toebehoren

Transil B.V. is opgericht in 1987. We zijn uitgegroeid tot een professionele producent van silo’s en toebehoren voor diverse complexe siloprojecten. In 2013 werd Transil B.V. overgenomen door de Vogten Staal Groep en ging verder als Transil International B.V. Dit bood ons de kans om door te blijven groeien en gaf ons nieuwe mogelijkheden voor uitbreiding in de toekomst.

Door de strategische locatie van Transil International kunnen we efficiënt leveren in Nederland, Duitsland, Oost Europa en overzees.

Transil International heeft een uitgebreid machinepark speciaal ingericht voor het produceren van uw silo-onderdelen. We beschikken onder andere over CNC kant-banken, verschillende lasrobots, een eigen spuithal en een magazijn. Hierdoor is Transil International in staat om snel hoogwaardige silo’s te produceren.

Eigen productie

Team Transil International

Onze medewerkers vormen het kloppend hart van Transil International. Ons team is zeer gemotiveerd, vastberaden en deskundig zodat we u als klant optimaal kunnen helpen. Onze mensen vormen samen Transil International. Zij hebben Transil gemaakt tot waar we nu staan: een toonaangevende silobouwer.

 

Lees meer over:

Interesse in een kennismaking?